Veelgestelde vragen

Welke maat titanium ring heb ik?

Je kan je ringmaat bepalen door een ring die je al hebt op een liniaal te leggen. Vervolgens kijk je van bovenaf op de liniaal

Hoe bepaal ik de maat van mijn titanium ring

Als je geen ring hebt dan kan je met een touwtje de omtrek van je vinger meten. Doe dit als je handen op kamertemperatuur zijn. Door de temperatuur kunnen vinger namelijk dikker of dunner worden.

Mocht de ring toch niet goed passen dan kan je hem altijd ruilen.

Hieronder kan je een tabel vinden met de omtrek maten en de ringmaten die daar bij horen.

Omtrek van uw vinger in millimeter Maat van de ring in millimeter
50 mm16 mm
53,4 mm17 mm
56,5 mm18 mm
59,7 mm19 mm
62,8 mm20 mm
66 mm21 mm
69 mm22 mm
72,2 mm23 mm
75,4 mm24 mm

Ik wil een andere maat titanium ring, hoe doe ik dat?

Je hebt bij ons altijd de mogelijkheid om je ring binnen 30 dagen te ruilen. Geen probleem. Stuur je ring dan samen met het retourformulier naar het onderstaande adres op.

ZELZI

Ruigendijk 25

1796 MP De Koog

Na ontvangst zullen wij binnen vier dagen de nieuwe ring(en) naar je versturen of binnen 7 werkdagen het aankoopbedrag terug storten.

Hoe stuur ik mijn titanium ring terug?

Bij de levering van de ring(en) heb je een retourformulier ontvangen. Als je deze invult en samen met de ring terug stuurt naar onderstaande adres dan zullen wij U binnen vier dagen na ontvangst de nieuwe ring(en) toe sturen. Bij voorkeur verpakt je de ring in een bubbeltjes envelope. Als je liever het aankoopbedrag terug wilt dan storten wij dit binnen 7 werkdagen terug op je rekening.

Adres voor retourzending:

ZELZI

Ruigendijk 25

1796 MP De Koog